ΜΕΘΟΔΟΙ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

DR.PEN – MICRONEEDLING

Είναι μια εξαιρετικά αποτελεσματική θεραπεία χωρίς ενέσεις και πόνο.
Διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Επαναφέρει τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα στην επιδερμίδα. Η εφαρμογή γίνεται με ειδικούς ορούς, των οποίων η απορροφητικότητα από την επιδερμίδα αυξάνεται μέσω μιας καινοτόμου συσκευής με την ονομασία Dermapen. Η συσκευή αυτή μοιάζει με στυλό που στην κεφαλή της υπάρχουν μικρές λεπτές βελόνες και με την οποία επιτυγχάνουμε μικρούς νυγμούς στην επιδερμίδα.


GALVANIC

Αυτή είναι μία από τις παλαιότερες μεθόδους μεταφοράς δραστικών ουσιών στις βαθύτερες στοιβάδες χωρίς να προκληθεί νυγμός στο δέρμα. Το γαλβανικό ρεύμα είναι συνεχές ρεύμα με χαμηλή τάση αλλά σταθερή ένταση, η οποία πάντοτε διέρχεται προς μία κατεύθυνση. Ιδανική μέθοδος για δέρματα στα οποία επιθυμούμε την διείσδυση συστατικών χωρίς να προκληθεί οποιοσδήποτε ερεθισμός.


ΥΠΕΡΗΧΟΙ

Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία των υπερήχων τα ηχητικά κύματα που εφαρμόζονται με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα έχουν σαν αποτέλεσμα αρχικά το βαθύ καθαρισμό, την διευκόλυνση στη διάνοιξη των πόρων και τη βέλτιστη διείσδυση των προϊόντων. Η μεσοθεραπεία προσώπου επιτυγχάνεται μέσω των υπερήχων και μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων με τη διείσδυση Hyaluronic Acid Ion Active Serum, τη σύσφιξη και βελτίωση του οβάλ του προσώπου με τη χρήση Retinol 1% Ion Active Serum, τα σημάδια της ακμής με τη χρήση Niacinamide Ion Active Serum και την Λεύκανση και ομαλοποίηση του χρωματικού τόνου του δέρματος με την χρήση Oligopeptide Ion Active Serum. Τα serum σε συνδυασμό με τα αντίστοιχα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα εξειδικευμένων θεραπειών της Dermalogica εισχωρούν με επιτυχία με την μέθοδο των υπερήχων.