ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ – ΣΜΙΛΕΥΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ 

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

LIPOLASER 

Το Lipo-Laser είναι μία καινοτόμος, μη επεμβατική μέθοδος για το αδυνάτισμα, την απαλλαγή από το περιττό λίπος, καθώς και τη βελτίωση του περιγράμματος του σώματος.

Χρησιμοποιείται με τη βοήθεια μιας εγκεκριμένης τεχνολογίας εκπομπής χαμηλής ενέργειας διοδικού Laser, η οποία διεισδύει στο δέρμα και στοχεύει στα λιποκύτταρα με τη βοήθεια των ειδικών κεφαλών laser.

Η κυτταρική μεμβράνη διεγείρεται ενώ στο εσωτερικό των κυττάρων δημιουργείται μια βιοχημική αντίδραση που απελευθερώνει το ενδοκυτταρικό λίπος.

Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων,απελευθερώνεται μέσω των διαύλων που έχουν δημιουργηθεί στην κυτταρική μεμβράνη και παροχετεύεται μέσω του λεμφικού συστήματος.

Η διαδικασία αυτή έχει σαν αποτέλεσμα τη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, άρα και τη μείωση του σωματικού λίπους.

Είναι απόλυτα ασφαλές και δεν επηρεάζει τους παρακείμενους ιστούς γιατί επιταχύνει μια φυσική λειτουργία του σώματος όπως είναι η απελευθέρωση αποθεμάτων ενέργειας από τα λιποκύτταρα.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης συνεδρίας.
Το περιττό λίπος διαλύεται και αποβάλλεται, μειώνεται η κατακράτηση υγρών, βελτιώνεται η λεμφική κυκλοφορία και αναδιαμορφώνεται το περίγραμμα του σώματος.
Εφαρμόζεται σε όλα τα σημεία του σώματος όπου εμφανίζεται συσσώρευση λίπους.

CAVITATION - ΣΠΗΛΑΙΩΣΗ

Η θεραπεία Cavitation είναι ένα φυσικό φαινόμενο που βασίζεται σε υπερήχους χαμηλής συχνότητας.

Το πεδίο υπερήχων δημιουργεί φυσαλίδες στο μεσοκυττάριο υγρό το οποίο ταλαντεύεται, οι φυσαλίδες σταδιακά αυξάνονται, διογκώνονται και ενδορρηγνύονται βιαίως προκαλώντας τη λύση των κυτταρικών μεμβρανών των λιποκυττάρων (λιποδιάσπαση) και αφετέρου των τριγλυκεριδίων προς ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη (λιπόλυση – ρευστοποίηση λίπους). Η ενέργεια υπό την μορφή θερμότητας (μικρή επίδραση) και το κύμα πίεσης (σημαντική επίδραση) απελευθερώνονται.
Καθώς οι μεμβράνες των λιποκυττάρων δεν έχουν την δομική ικανότητα να αντέξουν τις δονήσεις, η επίδραση της σπηλαίωσης τις διαλύει εύκολα, ενώ διαφυλάσσει ανεπηρέαστα το αγγειακό, το νευρικό και μυϊκό ιστό. Αφού ολοκληρωθεί η διάσπαση των λιποκυττάρων, επέρχεται η απευλευθέρωση του λίπους στο διάμεσο ιστό στη μορφή τριγλυκεριδίων που μεταβολίζεται ενζυματικά σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη. Το κυκλοφοριακό σύστημα απορροφά τη γλυκερόλη και τη μετατρέπει σε ενέργεια. Παράλληλα τα λιπαρά οξέα οδηγούνται στο ήπαρ όπου και εκεί γίνεται ο μεταβολισμός τους. Το αποτέλεσμα είναι η άμεση απώλεια λίπους.
Έχοντας σαν κεντρικό άξονα τη δράση των υπερήχων, η καινοτόμος τεχνική για δραστική απώλεια τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής, αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς επέμβαση, χωρίς ουλές και με άμεση ανάρρωση.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Τόσο το πρόσωπο, όσο και το σώμα μας θέλουν τη δική τους φροντίδα για να λάμψουν και να ανανεωθούν. Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician γνωρίζουμε καλά το μυστικό της βαθύτερης αναζωογόνησης του δέρματος.
Με στοχευμένες δράσεις όπως θεραπείες κατά της κυτταρίτιδας σε συνδυασμό με ειδικό μασάζ για άμεσα αποτελέσματα, λιπογλυπτική χωρίς νυστέρι, σμίλευμα σώματος, θαλασσοθεραπεία ή Detox, απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας και δείτε το σώμα σας όπως ποτέ άλλοτε!


ΜΥΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician μπορούμε να σας παρέχουμε την πρωτοποριακή τεχνολογία της μυϊκής ενδυνάμωσης για το σώμα ή μεμονωμένα σημεία του σώματος. Πρόκειται για μια μέθοδο που επιτυγχάνει τη μέγιστη τόνωση των μυϊκών ομάδων της περιοχής που μας ενδιαφέρει και συμβάλλει στη σφριγηλότητα του δέρματος. Αποτελεί ένα είδος παθητικής γυμναστικής που μπορεί να δώσει άμεσα αποτελέσματα χωρίς να απαιτείται εξαντλητική άσκηση.  Μέσω της έντονης μυϊκής σύσπασης ενισχύεται η κυκλοφορία του αίματος στις προβληματικές περιοχές και αυξάνεται τοπικά ο μεταβολισμός των κυττάρων με αποτέλεσμα το τοπικό λίπος να καίγεται γρηγορότερα.