ΔΕΡΜΟΑΝΑΛΥΣΗ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

Σε πολλές περιπτώσεις, το πρόσωπό μας δείχνει άψογο, χωρίς ατέλειες, δυσχρωμίες και ρυτίδες. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σημάδια γήρανσης τα οποία δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι και ετοιμάζονται πολύ σύντομα να κάνουν την εμφάνισή τους.

Με την Δερμοανάλυση Προσώπου, έχουμε την δυνατότητα να προσδιορίσουμε την πραγματική κατάσταση του δέρματος, μέσω της πλέον σύγχρονης μεθόδου διάγνωσης των βλαβών του δέρματος, η οποία καταφέρνει να προσδιορίσει την ελαστικότητα, την υδάτωση και τα επίπεδα χαλάρωσης της επιδερμίδας. Στην ουσία, μέσα από τη χρήση τρισδιάστατης εικόνας, πραγματοποιείται μικροσκοπική ανίχνευση πόρων, κηλίδων, ρυτίδων του δέρματος και προσδιορισμός χρωματικών αλλοιώσεων, ώστε στη συνέχεια να προχωρήσουμε στην ακριβή αποκατάσταση τυχόν αναγκών, βλαβών ή παθήσεων.

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician η δερμοανάλυση πραγματοποιείται με υπερσύγχρονο σύστημα,  το οποίο διαθέτει δυνατότητα τρισδιάστατης και πολυφασματικής απεικόνισης, επιτυγχάνοντας μία σε βάθος ανάλυση του δέρματος, καθώς και όλων των ενδεχόμενων αναγκών του. Η λεπτομερής αυτή ανάλυση του δέρματος, τόσο των στοιχείων του που είναι ορατά με γυμνό μάτι, αλλά και εκείνων που βρίσκονται κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας, όχι μόνο εξασφαλίζει μία σίγουρη, ορθή, αντικειμενική και επιστημονική διάγνωση τυχόν προβλημάτων που αντιμετωπίζει ή ετοιμάζεται να εκδηλώσει η επιδερμίδα, αλλά μπορεί και να προβλέψει την εξέλιξή τους.

Μέσω της τρισδιάστατης δερμοανάλυσης τα πάντα μπορούν να εντοπιστούν. Ρυτίδες, λεπτές γραμμές, δυσχρωμίες, πανάδες, πόροι, βακτήρια, καθώς και κηλίδες από τον ήλιο, όλα μπορούν να διαγνωστούν, να αναλυθούν και να αντιμετωπιστούν στη συνέχεια, επιλέγοντας την κατάλληλη προληπτική-θεραπευτική μέθοδο.

 Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πλήρως εξατομικευμένο πρόγραμμα, βασισμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες του προσώπου σας για άμεσα, ορατά αποτελέσματα.

Διαδικασία Δερμοανάλυσης

Με τη βοήθεια μικροκαμερών, φωτογραφίζεται το δέρμα και αρχίζει να αποκαλύπτεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι βαθύτερες στιβάδες του. Το πάτημα ενός κουμπιού είναι αρκετό, ώστε να αποκτήσουμε ακριβή εικόνα της κατάστασης του προσώπου και να προτείνουμε τρόπους αντιμετώπισης.

Στην ουσία, το μηχάνημα αναγνωρίζει πόρους, σμήγμα, δυσχρωμίες, ρυτίδες, επίπεδα αφυδάτωσης και ελαστικότητας, καθώς και τον τόνο του δέρματος.  Στη συνέχεια, και βάσει των ευρημάτων, διαπιστώνεται η έκταση των βλαβών, προσφέρεται διάγνωση και προτείνεται η κατάλληλη θεραπεία με σκοπό την πρόληψη εμφάνισης και επιδείνωσης αλλά και την αντιμετώπιση των υφιστάμενων βλαβών.

Μέσω της δερμοανάλυσης προσώπου μπορούμε να εντοπίσουμε διάφορες καταστάσεις του δέρματος όπως :


  • Ξηρότητα και τραχύτητα
  • Θαμπάδα λόγω αφυδάτωσης
  • Μειωμένη ελαστικότητα
  • Χαλάρωση της επιδερμίδας
  • Mελαγχρωματικές κηλίδες
  • Eυρυαγγείες
  • Aυξημένες ρυτίδες σε αριθμό και βάθος λόγω της μείωσης κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς επίσης και της σταδιακής καταστροφής του DNA των κυττάρων

Με τα δεδομένα που προκύπτουν μπορούμε να προχωρήσουμε σε προτεινόμενες εξειδικευμένες θεραπείες για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.