ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Στο κέντρο Αισθητικής Esthetician, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αποτριχωτικών μεθόδων, που καλύπτουν κάθε είδους τριχοφυΐα, επιδερμίδα, ηλικία και οικονομική δυνατότητα. Έτσι είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε πιθανή κατάσταση τριχοφυΐας κι επιδερμίδας (φωτότυπου). Επιλέξτε μια ή ένα συνδυασμό, από τις αποτελεσματικές μεθόδους αποτρίχωσης του Κέντρου μας και απολαύστε λείο και απαλό δέρμα, χωρίς κόκκινα σημάδια κι ερεθισμούς.


LASER

Η αποτρίχωση με το Dual ID-Hair laser είναι η πλέον σύγχρονη, ασφαλής και αποτελεσματική μέθοδος αποτρίχωσης. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Θα δείτε την υφή της τρίχας να αλλάζει και να γίνεται ολοένα και πιο λεπτή και απαλή. Με την πλήρη καταστροφή του θύλακα της τρίχας θα απαλλαγείτε μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

 

LASER ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

 

Στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician προσφέρουμε με μια από τις πιο σύγχρονες, καινοτόμες και αποδοτικές τεχνολογίες πάνω στο Laser, τη σύνδεση των 2 διαφορετικών μηκών κύματος Laser, που επιτρέπει να επιτευχθεί καλύτερη αποτελεσματικότητα και υψηλότερη κάλυψη, στοχεύοντας ταυτοχρόνως σε διαφορετικά βάθη της δομής του θύλακα της τρίχας.
Σε κάθε προσέγγιση-άγγιγμα της κεφαλής η συνέργεια των 2 Laser πραγματοποιείται ταυτόχρονα με ασφάλεια, ανώδυνα για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για μαυρισμένα δέρματα. Έτσι η εφαρμογή του Laser πραγματοποιείται Χειμώνα - Καλοκαίρι χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η διπλή συστοιχία των Laser, αντιμετωπίζει με την ίδια αποτελεσματικότητα όλες τις τρίχες που περιέχουν μελανίνη, σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος και του προσώπου. 

Πρόκειται για ένα ιδανικό σύστημα laser αποτρίχωσης, αφού είναι το πρώτο που συνδυάζει δύο διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία συσκευή:

Τεχνολογία Laser Αλεξανδρίτη 755nm : Ιδανική για τους περισσότερους τύπους και τις αποχρώσεις τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

Τεχνολογία Διοδικού Laser 808nm: Ιδανική για μεγάλη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στη θεραπεία.

Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι το ID-HAIR laser λόγω του διπλού μήκους κύματος που εκπέμπει (755nm+808nm) δε χρειάζεται επαναληπτικό ραντεβού. Πιο συγκεκριμένα, χάρη στα τεχνικά του χαρακτηριστικά οι συνεδρίες είναι καθαρά μεμονωμένες και δε χρειάζονται επαναληπτική διαδικασία σε 2 ή 3 εβδομάδες για να παγιώσουν το αποτέλεσμα.

Ο αριθμός και η συχνότητα των συνεδριών εξαρτώνται από:
– Το χρώμα του δέρματος.
– Το χρώμα της τρίχας
– Το ιατρικό ιστορικό
– Την περιοχή προς θεραπεία

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

– Να μην έχετε κάνει αποτρίχωση με κερί για 4 – 6 εβδομάδες πριν την εφαρμογή
– Να μην κάνετε χρήση αποσμητικών ή αρωμάτων πριν τη συνεδρία στις περιοχές που θα αποτριχωθούν
– Να αποφύγετε την ηλιοθεραπεία και το solarium τουλάχιστον 72 ώρες πριν.
– Απαγορεύεται η αποτρίχωση με laser κατά την κύηση και το θηλασμό
– Απαγορεύεται η αποτρίχωση με laser σε ασθενείς με καρκίνο του δέρματος, σακχαρώδη διαβήτη ή σε άτομα που είναι υπό φαρμακευτική αγωγή σε ουσίες όπως ισοτρετινοΐνη, τετρακυκλίνες, αντιπηκτικά.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

– Αποφύγετε τα ζεστά ντους, ατμόλουτρα και τη χρήση σάουνας για τουλάχιστον 48 ώρες.
– Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο για 5 μέρες και ειδικά για περιοχές όπως το πρόσωπο να κάνετε απαραιτήτως χρήση αντιηλιακού.
– Μην εφαρμόσετε οποιαδήποτε άλλη μέθοδο αποτρίχωσης μέχρι να ολοκληρώσετε τις συνεδρίες σας.
– Αποφύγετε την τριβή ή την απολέπιση στην αποτριχωμένη περιοχή για τουλάχιστον 48 ώρες.
– Μπορείτε να κάνετε χρήση ενυδατικής ή καταπραϋντικής κρέμας στην αποτριχωμένη περιοχή.