ΑΚΜΗ - ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

ΒΑΘΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

O βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι πολύ σημαντικός διότι αποτελεί  την εναρκτήρια θεραπεία για όλους τους ανθρώπους που θέλουν ένα καθαρό και υγιές πρόσωπο. 

  Στοχεύει στην απομάκρυνση του επιφανειακού και βαθύτερου σμήγματος, των νεκρών κυττάρων και των περιβαλλοντικών ρύπων με την βοήθεια καλλυντικών προϊόντων και μηχανημάτων αισθητικής.

Σκοπός του καθαρισμού είναι να βοηθήσει το πρόσωπο να αναπνεύσει και να ανανεωθεί.

CLEAR START

Η Clear Start είναι μια μέθοδος που εξειδικεύεται στο υγιές ξεκίνημα για το εφηβικό δέρμα. Αποτελείται από  φόρμουλες αποτελεσματικές για την ακμή και απαλές για το δέρμα. Μπορεί να αντιμετωπίσει μαύρα στίγματα ή λευκές μικρές κύστες. Μπορούμε να προλάβουμε την εξέλιξη της με τα επαγγελματικά πρωτόκολλα της Dermalogica στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician. Είναι σίγουρο πως με την έγκαιρη και σωστή φροντίδα συνδυασμένα με την κατάλληλη διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά μπορούμε να την ελαχιστοποιήσουμε.

ACTIVE CLEARING

Η ακμή στους ενήλικες και κυρίως στις γυναίκες είναι ένα πρόβλημα πολύ διαδεδομένο. Μπορεί να εμφανιστεί ακόμη και μετά τα 40 έτη. Παρόλα αυτά είναι πολύ συχνό φαινόμενο σε ηλικίες από 20 – 40 ετών. Η ακμή των ενηλίκων εντοπίζεται κυρίως στο πηγούνι, στη γραμμή του σαγονιού και στο λαιμό. Εμφανίζονται βλάβες κόκκινες, ερεθισμένες, βαθύτερες βλάβες από αυτές των εφήβων, ποικίλου μεγέθους και μπορεί να είναι αρκετά επώδυνες.

Η εμφάνιση της εν λόγω ακμής μπορεί να οφείλεται σε ορμονικούς παράγοντες, στρες, κληρονομικότητα, κάπνισμα, παχυσαρκία, κακή διατροφή, υπερβολική έκθεση στον ήλιο, λάθος make up, λάθος προϊόντα περιποίησης κ.α. Μια από τις μεθόδους που προτείνει το Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician είναι η Active Clearing μετά από έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου. Αυτή είναι μια εξατομικευμένη μέθοδος που επιτυγχάνει πολύ καλά αποτελέσματα όχι μόνο στις βλάβες του δέρματος αλλά και στην πρόωρη γήρανση αυτού, μέσω της στοχευμένης δράσης με Niacinamide Ion Active Serums, η Νιασιναμίδη ή αλλιώς Βιταμίνη Β3 διαθέτει ιδιότητες αντιμικροβιακές, σμηγματορυθμιστικές, λευκαντικές και καταπραϋντικές.  Παράλληλα ενεργοποιεί τα λιπίδια του δέρματος, ώστε αυτό να παραμείνει ενυδατωμένο, ενισχύοντας έτσι την ελαστικότητα του δέρματος και μείωση της εμφάνισης νέων ρυτίδων.

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Υδροδερμοαπόξεση είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος καθαρισμού , απολέπισης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα με τους αντιοξειδωτικούς (βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) παράγοντες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη θεραπεία, διατηρούμε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Με την τριπλή δράση της Υδροδερμοαπόξεσης επιτυγχάνουμε:
• Βαθιά ενυδάτωση
• Απολέπιση δέρματος με φυσικό τρόπο
• Αναζωογόνηση και λάμψη προσώπου
• Εξομάλυνση ρυτίδων και ατελειών
• Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων χωρίς πιέσεις
• Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της διαμαντένιας μικροδερμοαπόξεσης στην ακμή των ενηλίκων γυναικών, είναι προφανή από την αρχή. Η μέθοδος αυτή ξεμπλοκάρει ανώδυνα, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα τους αποφραγμένους εκφορητικούς σμηγματογόνους πόρους. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ήπια από άλλου είδους απολέπιση, ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Επιτυγχάνεται μηχανικά, με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλής πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο. Με την συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες του δέρματος, τους διευρυμένους πόρους και τις λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.

GREEN PEEL 

Αυτή η θεραπεία αποτελεί την ταχύτερη και ισχυρότερη επιλογή απολέπισης, σχεδιάστηκε για να απομακρύνει τις βλάβες της ακμής, να βελτιώσει την καθαρότητα του δέρματος ενώ ταυτόχρονα καταπραΰνει ερυθρότητα και φλεγμονές.

 Εξειδικευμένη στη ρύθμιση του σμήγματος και της λιπαρότητας. Το πολύτιμο μίγμα του Green Peel αποτελείται απο 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων.  Δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος. Ιδανική να δώσει λύσεις σε πάρα πολλά δερματικά προβλήματα όπως δέρματα  σμηγματορροϊκά, ακνεϊκά και με διεσταλμένους πόρους. Παράλληλα φέρει άριστα αποτελέσματα σε προβλήματα δερματικά όπως ουλές που έχουν προκληθεί από ακμή, ατυχήματα, εγκαύματα κα.  

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - LED

H φωτοθεραπεία με χρήση LED - DERMALUX αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Με το μπλε φως, καταπολεμά τα σημάδια της ακμής (προπιονοβακτηρίδιο), προσφέροντας ανακούφιση και υγιή όψη στα ακνεϊκά δέρματα. Παράλληλα δρα και στους σμηγματογόνους αδένες, περιορίζοντας την παραγωγή σμήγματος και συρρικνώνει του διεσταλμένους πόρους. Επίσης μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.