ΟΥΛΕΣ - ΣΗΜΑΔΙΑ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της διαμαντένιας μικροδερμοαπόξεσης στην ακμή των ενηλίκων γυναικών, είναι προφανή από την αρχή. Η μέθοδος αυτή ξεμπλοκάρει ανώδυνα, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα τους αποφραγμένους εκφορητικούς σμηγματογόνους πόρους. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ήπια συγκριτικά με άλλου είδους απολεπίσεις, είναι ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Επιτυγχάνεται μηχανικά, με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλής πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο. Με την συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες του δέρματος,  όπως ουλές ή οποιαδήποτε σημάδια, τους διευρυμένους πόρους και τις λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.


ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – LED

H φωτοθεραπεία με χρήση LED - DERMALUX αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το RED & NEAR INFRARED φως, βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης της “φθαρμένης” επιδερμίδας, βοηθά στην εξισορρόπηση της μελανίνης και μειώνει την υπερμελάγχρωση σε συνδυασμό με το μωβ φως, μειώνει τις ρυτίδες και ουλές ακμής, μιας και συνδυάζει το κόκκινο και μπλε τα οποία διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου.