ΔΥΣΧΡΩΜΙΕΣ - ΠΑΝΑΔΕΣ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

GREEN PEEL

Ιδανική θεραπεία που παρέχεται στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician για την αποκατάσταση του ομοιόμορφου τόνου, της ελαστικότητας και της φωτεινότητας του δέρματος. Ενισχύει τον μηχανισμό άμυνας του δέρματος αντιμετωπίζοντας δραστικά τα σημάδια της γήρανσης. Αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα επιτυγχάνει την άμεση μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Το πολύτιμο μίγμα του Green Peel αποτελείται απο 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και αποκαθιστά τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Η θεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα όπως υπερμελαχρώσεις διαφόρων αιτιολογιών (ορμονικής προελεύσεως, φαρμάκων, έκθεσης στον ήλιο κα). Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο αλλά και σε όλο το σώμα.

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – LED

H φωτοθεραπεία με χρήση LED - DERMALUX αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το NEAR INFRARED φως, βελτιώνει τη διαδικασία επούλωσης της “φθαρμένης” επιδερμίδας, βοηθά στην εξισορρόπηση της μελανίνης και μειώνει την υπερμελάγχρωση.