ΞΗΡΟΤΗΤΑ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

ULTRA CALMING 

Μια εξειδικευμένη μέθοδος ιδανική για ευαίσθητα, ξηρά δέρματα της Dermalogica, που προσφέρει ενέργεια, ενισχύει τη σφριγηλότητα, αναζωογονεί το δέρμα και έχει αντιφλεγμονώδη δράση.

Η Ultra Calming εφαρμόζεται στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician ως μια καταπραϋντική θεραπεία με σκοπό την απομάκρυνση των ερεθιστικών ρύπων, την αναδόμιση του προστατευτικού μανδύα της επιδερμίδας, αυξάνοντας την ανθεκτικότητα του δέρματος στην επίδραση των εξωτερικών παραγόντων.

Συνιστάται για ευαίσθητα και ταλαιπωρημένα δέρματα είτε από εσωτερικούς παράγοντες (ορμόνες, stress) είτε από εξωτερικούς      (μόλυνση, κρύο, ζέστη)

Η αποκλειστική σύνθεση των προϊόντων που χρησιμοποιούνται περιέχουν βρώμη και βότανα που δρουν διακόπτοντας τη δράση των φλεγμονωδών παραγόντων που οδηγούν στην ευαισθητοποίηση του δέρματος, μειώνοντας τη δυσφορία, το κάψιμο και τον κνησμό. Συστατικά όπως το αζουλένιο, η αμαμελίδα και η αλλαντοΐνη μεταξύ άλλων περιέχονται σε αυτή την ιδιαίτερα φιλική για το δέρμα θεραπεία, η οποία αποκαθιστά τις φθορές, τις μικροαπολεπίσεις και την ερυθρότητα της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας.

Στοχεύει στην αναδόμηση και ανακατανομή των πρωτεϊνών, των λιπιδίων και των υδατικών παραγόντων του NMF (natural moisturiaing factor) ώστε να δημιουργείται υμένας προστασίας ενάντια στην περιβαλλοντική γήρανση.

Αποκαθιστά τη φυσιολογική προστατευτική λειτουργία με έλαιο σπόρων βόράγου και έλαιο νυχτολούλουδου, οργανικές σιλικόνες, βιταμίνες C και E που δρουν κατά των ελεύθερων ριζών και οδηγούν στη μείωση των φλεγμονών. Είναι απόλυτα ασφαλής μέθοδος. Σε κανένα της προϊόν δεν περιέχονται τεχνητά χρώματα και αρώματα. Επιτυγχάνει με αυτόν τον τρόπο:

  • Την ενίσχυση του λιπιδικού, προστατευτικού φραγμού του δέρματος .
  • Τη δημιουργία ασπίδας προστασίας και περιβαλλοντικές επιρροές
  • Να κάνει την επιδερμίδα λεία και ομοιόμορφη.
  • Να προσφέρει ενέργεια, τροφή, σφριγηλότητα και αναζωογόνηση.

ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Υδροδερμοαπόξεση είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος καθαρισμού , απολέπισης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα με τους αντιοξειδωτικούς (βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) παράγοντες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη θεραπεία, διατηρούμε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Με την τριπλή δράση της Υδροδερμοαπόξεσης επιτυγχάνουμε:

  • Βαθιά ενυδάτωση
  • Απολέπιση δέρματος με φυσικό τρόπο
  • Αναζωογόνηση και λάμψη προσώπου
  • Εξομάλυνση ρυτίδων και ατελειών
  • Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων χωρίς πιέσεις
  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ - LED

H φωτοθεραπεία με χρήση LED - DERMALUX αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το NEAR INFRARED φως, καλμάρει το ευαίσθητο δέρμα, μειώνει κοκκινίλες, ερεθισμούς, δυσχρωμίες και πανάδες, έτσι το δέρμα γίνεται λαμπερό με πολύ πιο σφριγηλή όψη και απαλή υφή.