ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ

Αναδεικνύουμε την ομορφιά σας

AGE SMART

Ισχυρή θεραπεία που εφαρμόζεται στο Ινστιτούτο Αισθητικής Esthetician με σκοπό την ανανέωση του δέρματος που αντιστρέφει τα σημάδια της γήρανσης, της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης. Βοηθά στην λείανση των λεπτών ρυτίδων, την αύξηση της ελαστικότητας και τη διατήρηση της ενυδατικής ισορροπίας. Συσφίγγει και αυξάνει την ανθεκτικότητα του δέρματος, με βιο- διεγερτικά συστατικά που διεγείρουν την παραγωγή κολλαγόνου. Επιτυγχάνει τη λείανση των λεπτών ρυτίδων με μη ερεθιστικούς απολεπιστικούς παράγοντες. Δημιουργεί μία απαλότερη, αναζωογονημένη επιδερμίδα καθώς τα πεπτίδια και οι θρεπτικές βιταμίνες αντιστρέφουν τα σημεία της πρόωρης γήρανσης. Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο πρωτόκολλο απευθύνεται σε άτομα που επιθυμούν να προλάβουν ή ήδη εμφανίζουν σημάδια γήρανσης, πρόωρης γήρανσης και φωτογήρανσης. Τα συστατικά από τα προϊόντα που εφαρμόζονται στη συγκεκριμένη θεραπεία προσφέρουν τροφή, ενέργεια, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα και αναζωογόνηση στο δέρμα. Τα πρωτόκολλα αντιγήρανσης της Dermalogica δρουν σε κυτταρικό επίπεδο, με βιταμίνες, υδρόξυ- οξέα & αποκλειστικά πεπτίδια της dermalogica® βοηθούν στη ρύθμιση της λειτουργίας των κυττάρων για δέρμα πιο λαμπερό, νεανικό χωρίς ρυτίδες και υπερμελαγχρώσεις.


ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ - ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Τα ευεργετικά αποτελέσματα της διαμαντένιας μικροδερμοαπόξεσης στην ακμή των ενηλίκων γυναικών, είναι προφανή από την αρχή. Η μέθοδος αυτή ξεμπλοκάρει ανώδυνα, χωρίς ερεθισμούς ή τραύματα τους αποφραγμένους εκφορητικούς σμηγματογόνους πόρους. Η δερμοαπόξεση με διαμάντι είναι μία σύγχρονη μέθοδος απολέπισης πιο ήπια από άλλου είδους απολέπιση, ανώδυνη αλλά με εξίσου θεαματικά αποτελέσματα. Επιτυγχάνεται μηχανικά, με την κύλιση της διαμαντένιας κεφαλής πάνω στην επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα της κερατίνης στοιβάδας και το πλεονάζον σμήγμα. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια, στο ντεκολτέ ακόμη και στο στήθος.
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα και φαίνονται από το πέρας της πρώτης κιόλας συνεδρίας. Το δέρμα μένει απαλό, καθαρό και λείο. Με την συγκεκριμένη μέθοδο μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις δυσχρωμίες και άλλες ανομοιομορφίες του δέρματος, τους διευρυμένους πόρους και τις λεπτές ρυτίδες. Αποκαλύπτοντας έτσι ένα πρόσωπο αναζωογονημένο και γεμάτο λάμψη.


ΥΔΡΟΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗ

Η Υδροδερμοαπόξεση είναι η πλέον σύγχρονη μέθοδος καθαρισμού , απολέπισης και ενυδάτωσης της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα με τους αντιοξειδωτικούς (βιταμίνες, πεπτίδια κ.α.) παράγοντες που περιέχουν τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε κατά τη θεραπεία, διατηρούμε τη σφριγηλότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας.

Με την τριπλή δράση της Υδροδερμοαπόξεσης επιτυγχάνουμε
• Βαθιά ενυδάτωση
• Απολέπιση δέρματος με φυσικό τρόπο
• Αναζωογόνηση και λάμψη προσώπου
• Εξομάλυνση ρυτίδων και ατελειών
• Αφαίρεση μαύρων στιγμάτων χωρίς πιέσεις
• Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος στην επιδερμίδα


RF- ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι η μόνη μη χειρουργική μέθοδος που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα και σβήνει τις ρυτίδες, θερμαίνοντας τους ιστούς του προσώπου. Οι ιστοί του προσώπου τεντώνουν όπως συμβαίνει με το χειρουργικό lifting. Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες είναι απόλυτα γρήγορη και ανώδυνη και είναι ιδανική για κάθε τύπο δέρματος και κάθε χρονική περίοδο καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως οι θεραπείες με Laser.

Μια εξειδικευμένη θεραπεία που φτάνει κάτω από την επιδερμίδα στο δέρμα, καθυστερώντας έτσι την πρόωρη γήρανση και προσφέροντας στο δέρμα σύσφιξη, τόνωση και ελαστικότητα, δρώντας ανώδυνα και ευχάριστα. Στόχος με την μέθοδο των RF είναι η αύξηση της παραγωγής ενδογενούς κολλαγόνου μέσω της διέγερσης των ινοβλαστών. Καθώς το δέρμα θερμαίνεται από την ραδιοσυχνότητα ο οργανισμός μπαίνει σε μία διαδικασία διόρθωσης των βλαβών του δέρματος.

Η θεραπεία με Ραδιοσυχνότητες μπορεί να εφαρμοστεί 1 φορά την εβδομάδα για 8 εβδομάδες. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και η βελτίωση συνεχίζεται για 3 έως 4 μήνες από το τέλος της θεραπείας.


GREEN PEEL

Ιδανική θεραπεία για την αποκατάσταση της ελαστικότητας και της φωτεινότητας του δέρματος. Ενισχύει τον μηχανισμό άμυνας του δέρματος αντιμετωπίζοντας δραστικά τα σημάδια της γήρανσης, αυξάνοντας τα επίπεδα υγρασίας στο δέρμα και επιτυγχάνοντας την άμεση μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με τους απολεπιστικούς και καθαριστικούς παράγοντες που περιέχονται απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας και διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και αποκατάσταση της σωστής κερατινοποίησης του δέρματος. Το πολύτιμο μίγμα του Green Peel αποτελείται απο 11 βότανα, πλούσια σε βιταμίνες, ορυκτά και ένζυμα που αλληλεπιδρούν μεταξύ τους για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Δεν περιέχει κανένα χημικό πρόσθετο ή οξέα, αποτελεί την πιο δυναμική αλλά παράλληλα φυσική και ασφαλή μέθοδο απολέπισης και ανάπλασης σε βάθος. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, διεγείρει την κυτταρική ανανέωση και αποκαθιστά τον ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο του δέρματος. Η θεραπεία έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε δερματικά προβλήματα όπως ώριμα ή φωτογηρασμένα δέρματα.  Μπορεί να εφαρμοστεί στο πρόσωπο αλλά και σε περιοχές όπως ντεκολτέ, χέρια.


ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ – LED

H φωτοθεραπεία με χρήση LED - DERMALUX αποτελεί την πλέον σύγχρονη, ασφαλή και αποτελεσματική διαδικασία που αυξάνει τη ζωτικότητα των κυττάρων και διεγείρει τους ινοβλάστες μέσω της φωτοδιέγερσης με απόλυτα φυσικό τρόπο. Τα κύτταρα της επιδερμίδας εκτίθενται στο ευεργετικό φως διαφόρων συχνοτήτων στο φάσμα του ορατού φωτός με χρήση έγχρωμων ειδικών LED, χωρίς να εκτεθούν στην βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία (UV). Με την έκθεση των κυττάρων στη φωτεινή ενέργεια των LED, βοηθούμε την επιδερμίδα σε μία σειρά από ζητήματα που απασχολούν άνδρες κι γυναίκες όλων των ηλικιών.

Το RED & NEAR INFRARED φως, αυξάνει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης καθώς ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και του οξυγόνου στους ιστούς. Προτείνεται για συνεδρίες αντιγήρανσης, βοηθά στην μείωση ρυτίδων και τα “κουρασμένα” δέρματα.